Kumpulan OST Drama Korea – Pretty Noona Who Buys Me Food (with Lyric)

@pinterest

Aduuh gimana ya, masih susah move on dari si brondong yang penuh kasih sayang ituh. Ya ampun siapa sih yang ga mabuk kepayang disuguhkan dengan drama penuh keromantisan disetiap episode nya. Bikin hati adek ini berbunga-bunga tidak karuan bang :’( . Tapi ya drama romatis semacem kaya gini nih, bisa banget buat jadi pelarian hati yang terombang-ambing, wkwkwk. Ya tapi sebagus-bagusnya drama tetep aja pasti ada bedanya ya dengan kenyataan. Itulah mengapa setelah drama habis biasanya muncul rasa patah hati, hahaha. Seolah kebahagiaan yang digenggam lepas kembali. Tapi ya mau tidak mau kita harus kembali ke real life kan ? walaupun pahit harus kita jalani dengan semangat, HAHAHA! Paling ngga udah dapet angin segar kan.


@pinterest 

Selain jalan cerita dan tokoh utama yang  menarik hati, biasanya drama juga akan semakin menarik jika didukung dengan soundtrack-soundtrack ciamik yang memanjakan telinga juga penglihatan. Misalnya ada adegan romantic kemudian dipasang soundtrack yang mendukung suasana, aduuuuh udah deh perasaan jadi tidak karuan, yang sedang dalam keromatisan siapa yang mesem-mesem siapa, hahaha. Pinter-pinternya si actor dan actress memaikan peranannya juga sih, iya gak?

Nah, Pretty Noona Who Buys me Food a.k.a Something in The Rain ini berkesan banget buatku, karena selain ada si Seo Joon Hee (Jung Hae In) yang penuh kasih sayang tulus dan mencintai sepenuh hati Yoon Jin Ah (Son Ye Jin) juga drama ini dilengkapi dengan soundtrack yang ga biasa. Biasanya lagu yang dijadiin drama ga jauh-jauh dari lagu korea juga tapi ini yang dipake lagu-lagu berbahasa inggris dengan melodi yang aduhai. Aduh udah deh kalau udah main lagunya dan scene Joon Hee Jin Ah pasti terbawa suasana keromantisannya. Meskipun banyak kiss scene nya tapi menurutku ya justru itu sih yang bikin atmosfer romantisnya kentel kerasa. Bukan berarti aku “nganu” ya tapi kiss itu juga bisa jadi symbol kasih saying dan cinta, dalam case ini ya cinta Joon He eke Jin Ah atau Jin Ah ke Joon Hee.

Kali ini aku mau kasih beberapa soundtrack favoritku dari drama ini, aku juga mau kalian merasakan atmosfer romantisnya, hehehehe 


ambil dari mbah google, lupa punya siapa ini gif nya, yg pasti aku terhanyut liatnya :'(

You can dance-every dance with the guy
Who gives you the eye,let him hold you tight
You can smile-every smile for the man
Who held your hand neath the pale moon light
But don't forget who's takin' you home
And in whose arms you're gonna be
So darlin' save the last dance for me

Oh I know that the musics fine
Like sparklin' wine,go and have your fun
Laugh and sing,but while we're apart
Don't give your heart to anyone
But don't forget who's takin' you home
And in whose arms you're gonna be
So darlin' save the last dance for me

Baby don't you know I love you so
Can't you feel it when we touch
I will never never let you go
I love you oh so much

You can dance,go and carry on
Till the night is gone
And it's time to go
If he asks if you're all alone
Can he walk you home,you must tell him no
'Cause don't forget who's taking you home
And in whose arms you're gonna be
Save the last dance for me

Oh I know that the musics fine
Like sparklin' wine,go and have your fun
Laugh and sing,but while we're apart
Don't give your heart to anyone
But don't forget who's takin' you home
And in whose arms you're gonna be
So darlin' save the last dance for me

So don't forget who's taking you home
And in whose arms you're gonna be
So darling,save the last dance for me
O...baby want you save the last dance for me
U..you make me promise that you save the last dance for me

Save the last dance the very last dance for me.


I feel you now from here
Our time is not done yet
You’ve given me
my fullest heart
We’ll never be apart

I’m breathing
through you now
The love we have so true
I never thought
that I could need someone
the way I do

And we’re meant to be
This is one thing I know
I feel everything
I’ve never been so exposed
Are there pieces still yet
to be discovered
with your love
I can see anything
through wherever you are
I can feel you

Your smile, your touch,
your voice,
each detail in your face
I can study everything
about you forever more
The way you look at me
connecting with you now
You give me a strength
I’ve never known
You’ve reached into my soul
I've gotta be somebody's love
Somebody's only one
Would you make me your muse
For awhile
We can dance real slow
As you lay your head to mine
Doesn't that seem nice
Doesn't that feel
Like something to fight for
Isn't that why we are
Given a lifetime to get it right
We could rule the room
We could take on the world
If you just get here soon
I gotta be somebody's love
Wanna be the first one
That you see when you wake up
We can fight
It's alright
We're gonna make up
We can stay in all night
And wipe years of tears away
What do you say
Doesn't that feel right
Doesn't that seem
Like something to fight for
Isn't that why we are
Given a lifetime to get it right
We could rule the room
We could take on the world
If you just get here soon
I gotta be somebody's love
I gotta be somebody's love
I gotta be somebody's love
Somebody's love
I gotta be somebody's love
Somebody's love
Gotta be somebody's love
Somebody's love

Gotta be somebody's love


When the night falls
and the rest of the world quiets down
I come running to you
there you sing me a song
La La La, La La, La La
The little sweet melody
La La La La
Oh, how I wish it would never end
Turn off the light, dear
Let me sink beneath the waves of your heart
And then, comes the light in darkness
glowing through the night
Has the rain stopped?
Is the daybreak yet to come?
But why should I be worried
When I am here with you now?
La La La, La La, La La
The little sweet melody
La La La La, La La
Oh, how I wish it would never end
La La La, La La, La La
I love your sweet melody
La La La
Oh, how I wish it would never end
It seems so unreal
But it is not untrue
Come away with me
Leave it all behind


Sometimes it's hard to be a woman
Giving all your love to just one man.
You'll have bad times
And he'll have good times,
Doin' things that you don't understand
But if you love him you'll forgive him,
Even though he's hard to understand
And if you love him oh be proud of him,
'Cause after all he's just a man
Stand by your man,
Give him two arms to cling to,
And something warm to come to
When nights are cold and lonely
Stand by your man,
And show the world you love him
Keep giving all the love you can
Stand by your man
Stand by your man,
And show the world you love him
Keep giving all the love you can
Stand by your man


Dari soundtrack-soundtracknya kerasa kan romansa klasiknya ? kalau menurutku mungkin dipilihnya lagu-lagu itu juga untuk disesuaikan dengan usia Yoon Jin Ah yang ‘dewasa’ biar lebih masuk aja barangkali ya. Tapi nih kalau betul itu alasannya, aku rasa berhasil sih, fit to the athmosfere of the drama banget. Beneran deh ini drama luar biasa bisa bikin mabuk kepayang tapi juga kadang bikin sesek napas karena terlalu pedih penderitaan yang harus ditanggung 😭. Pokoknya kalau kalian pecinta drama romance-romance gitu ini cocok banget ditonton. Nah sekarang coba yang belum nonton siapa nih? Nontonlah karena aku gamau bahagia sendirian 💖💋😗. 

ps : bocoran nih, Jung Hae In luar biasa gantengnya , tak kuasa aku berpaling 💕💕💕😋

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.